1 pakje diepvries Gyoza-velletjes |
200 gram varkensvlees (mager) |
200 gram garnalen (rauw diepvries) |
50 gram winterwortel |
1 stuks lente ui |
gember (2 cm) |
1 teen knoflook |
2 eetlepels Kikkoman sojasaus |
1.5 eetlepel sake (Gekkeikan) |
1.5 eetlepel mirin |
1.5 eetlepel sesamolie |
1 eetlepel maizena |
zonnebloemolie |
water |
600 gram rettich |
150 gram winterwortel |
1 stuk in zout ingelegde citroen |
4 gram zout |
3 eetlepels suiker |
5 eetlepels rijstazijn (geen sushi-seasoning!) |
50 milliliter gembersiroop |
50 milliliter Kikkoman sojasaus |
50 milliter rijstazijn (geen sushi-seasoning) |
50 milliter mirin |
50 milliter sake (Gekkeikan) |
50 milliter sesamolie |
water (naar smaak) |
1 eetlepel maizena |
bieslook |
1 verpakking Shiso leaves green |
Wijn: Loimer - Grüner Veltliner Kamptal