Doe het buikspek, de cherrytomaatjes, rozemarijn, tijm, ketchup, ui en knoflook samen in een vacuümzak.
Gaar dit 2 uur in een warmwaterbad op 72°C.
Snij de vacuümzak open en giet de inhoud, uitgezonderd het buikspek, in een hoge maatbeker.
Pureer de massa met een staafmixer tot een saus.
Zeef de saus door een fijne zeef en reduceer deze tot een dikke saus.
Snij het buikspek in stukjes van 1 centimeter breed, 5 centimeter lang en 2 centimeter hoog.
Snij plakken van het bladerdeeg van 4 centimeter breed en 8 centimeter lang en maak in de helft van de plakjes inkepingen zodat een raster ontstaat (dit is voor de bovenkant).
Haal de stukjes buikspek door de tomatensaus en leg op de onderste plakjes korstdeeg.
Leg de ingesneden plakjes bladerdeeg over het spek.
Snij de korst langs het buikspek af, zodat je de twee plakken een beetje in elkaar drukt.
Bak de broodjes 10 minuten af op 200°C tot het deeg goudbruin en gaar is.