1400 gram fazantendijvlees |
14 plakjes gedroogde rauwe ham |
100 gram gehakte witte amandelen |
2 stuks sjalot |
2 teentjes knoflook |
beurre noisette |
100 milliliter witte vermouth |
1000 milliliter gevogeltebouillon |
100 milliliter jus de cèpe |
5 gram cèpespoeder |
2 eetlepels crème fraîche |
75 gram boter |
3 eetlepels bloem |
75 milliliter melk |
200 gram mascarpone |
300 gram eierdooier (gepasteuriseerd) |
300 gram eiwit (gepasteuriseerd) |
peper en zout |
nootmuskaat |
350 gram zuurkool |
2 stuks oranje zoete aardappels |
2 stuks paarse zoete aardappels |
2 stuks chioggiabietjes |
1 stuks pastinaak |
2 eetlepels olijfolie |
1 teentje knoflook |
1 theelepel gedroogde tijm |
1 bakje hoemoes fleur de sel |
10 stuks salieblaadjes |
Wijnen:
Enate - Cabernet Sauvignon-Merlot
Clos de la Roilette - Fleuri Tradition