Nieuws

De laatste nieuwsberichten van Kookclub LCC

Update Corona 2

Update 2 coronavirus

Beste kookvrienden en vriendinnen,

Het is een bijzondere gewaarwording nu helder is dat we in ieder geval tot eind april niet gaan koken met elkaar en het wellicht nog langer gaat duren. Met dat laatste houden we als bestuur, maar ondertussen wij allen in het land, ook al rekening. Maar we hopen natuurlijk dat het vanaf mei weer mogelijk is om eropuit te trekken en samen te kunnen koken. Vooralsnog zien we elkaar wellicht op 30 juni tijdens onze jaarvergadering. Wat zomaar weleens een heel bijzondere dag kan worden na zo een lange periode waarin we toch wat teruggetrokken leven met elkaar. Ondertussen wordt er in het clubgebouw niet gekookt maar wel alvast schoongemaakt. Iets wat normaal in de zomermaanden juli en augustus wordt gedaan. Onderhoud wordt gepleegd waar het kan en nodig is. Hoe straks verder? Vanuit het bestuur verkennen we de mogelijkheden. Nu is het vooral wachten op betere tijden om er daarna met elkaar weer de schouders onder te gaan zetten. En dat schrijf ik terwijl we ook weten dat in deze tijd velen het
ook razend druk hebben en er de schouders onderzetten omdat ze zorg dragen voor anderen, hun gezin of anderszins op hun werk verantwoordelijkheden hebben. Misschien is er ook wel verdriet.
Maar er is ook veel saamhorigheid in Nederland we doen dit samen met elkaar.
Denk er eens aan om je naasten te verrassen deze periode en kook eens wat vaker een mooi en heerlijk gerecht of menu (misschien wel uit onze database) en deel het gevoel van samen zijn. Geniet ervan.

Tot slot wens ik je veel gezondheid.
Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Emiel Akkermans
voorzitter


============================================================