filter

uitgebreid zoeken

maart 2020

thema: LET OP: MAAK VOORAF EEN GOEDE PLANNING VOOR HET GEBRUIK VAN DE OVENS (van Henriëtte en Jacolien)

Kaassigaartjes met groene paprika-peterseliechutney, Duo met gemengde zeevruchten, Carpaccio van gerookte lamsfilet, knoflooktapenade en gedroogde tomaten, Gevulde ribeye met rode wijn truffelsaus, hasselback aardappel en regenboogwortels, Notencake met witte chocolademousse, gekarameliseerde peer en boerenjongens

februari 2020

thema: Wintersmenu (van Mary-Jeanne)

Zalmtaartje met citrus-tomatenmayonaise, Vitello tonnato met een twist, Soepje met zuurkool, knolselderij, kerrie, garnalen en een ansjoviskoekje, Kalkoenrollade met aardappelkroketje en witlof, Cassis dessert met serehijs

januari 2020

thema: Wintertijd (van Herma en Willem)

Champignons farcis, Entrecote met paddestoelenmayonaise en ansjovissaus, Soepje van in zout gepofte knolselderij met mini pan tosti, Fisherman's pie met een twist, Hazelnootmeringue, frambozenmousse en karamelijs

december 2019

Mousse van kwartel met een compote van tutti-frutti, Ravioli gevuld met gamba, bisque van gamba en gestoofde prei, Cappuccino van kastanje met enoki, eendenborst., Wildzwijnfilet met rode wijn-sjalottensaus, pastinaakpuree, pompoen en zwarte boontjes, Red velvetcake

november 2019

thema: Kerstmenu

Rilette van zalm, Canadese kreeft met aardappelsalade, Trilogie van wild, Hertenkalfsfilet, Kaasterrine met abrikozencompote, Perendessert met yoghurt-honingijs

oktober 2019

thema: Herfstbeleving

Empanadillas met mosselen en verse chorizo, Mille-feuille van appel met makreel en een vinaigrette van yoghurt, Gele currysoep met gyoza van rivierkreeftjes, langoustine en sesamkroepoek, Gevulde parelhoenfilet met een aardappelkrokantje en een korfje groene groenten, Chocolademarquise met creme anglaise, sinaasappelsorbet, pistachenoten & amandeltuilles.

september 2019

Tartaar van zeebaars op biscuit geserveerd, Rode mul met watermeloen, venkel en kreeftenjus, Sergio Hermans zeekraalrisotto met kappertjes en koffie, Gebakken eendenborst met groene-peperjus, paksoi, gepofte pompoen, wortel en een crème van linzen en rode curry, Macaron met lemoncurd en amandel-citroenijs

juni 2019

Bruschetta met Hollandse Nieuwe, bietenhummus en gin-mayonaise, Ceviche van coquilles met zoetzuur van bloemkoolcouscous, rösti en kaviaar, Camargue rijst met garnalen, avocado en kerriemayonaise, Geitenlamschouder met pancetta, groene asperges, mole, schuim van cêpes, eigen jus en algenkroepoek, Matchamallows met witte chocolade en mango-aardbeienijs

mei 2019

thema: Lentefeest

Loempia met asperge en garnalen, Pasteitjes met asperge, ham en kaas, Tarbot met asperge, knolselderij met morieljes en Noilly-prat saus, Gepocheerde kalfshaas op gekookte asperges, een aspergestamppotje en een schuim van groene asperges, Aardbeienbavaroistaart

april 2019

thema: Voorjaar

Coquille met bloemkoolcreme en Oosterse saus, Rode mul met zoetzure komkommer en kokkels, Bisque van gele paprika met gamba en breekbrood, Zeeuws potje met lamsrib en portsaus, Crepe Suzette met een twist

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten