Menu's

Speciaal
2. Mosselen, nduja, burrata, fregola
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type Mediteranean
  • Ingrediënten: 350 gram fregola sarda, zout, 70 stuks mosselen, olijfolie, 3 stuks sjalot, 2 tenen knoflook, 120 gram nduja, 300 milliliter witte wijn, 90 gram boter, 180 gram tomatenpassata, 0.13 bos tijm, zwarte peper en zout, 30 gram basilicum, 80 gram spinazie, 100 milliliter koolzaadolie, 400 gram burrata, 60 milliliter olijfolie extra vergine, witte peper en zout, 0.5 bos bieslook, 0.5 bos dille, 150 gram Parmezaanse kaas (stukje), 7 eetlepels basilicumolie (eigen bereiding), 460 gram burratacrème, 1 bakje vene cress
Speciaal
Piquillo-paprika's gevuld met geitenkaas en krab
  • Categorie Amuse
  • Keuken type Mediteranean
  • Ingrediënten: 225 gram piquillo-paprika's uit blik (FLB), 2 eetlepels olijfolie, 1 st kleine ui, 1 teen knoflook, 2 eetlepels crème fraìche, zout en peper, 250 gram geitenkaas (Bettine naturel), 3 eetlepels kappertjes, 2 eetlepels pijnboompitten, 0.25 bos basilicum, 0.25 bos platte peterselie, 2 takjes tijm, olijfolie extra vergine, 225 gram piquillo-paprika's uit blik, 240 gram krabvlees uit blik, Pimentón de la Verarode peper, 2 theelepels limoensap, 200 gram Philadelphia roomkaas, platte peterselie, zout en peper
Speciaal
Provençaalse Groententaart en Entrecote.
  • Categorie Maand menu
  • Keuken type Mediteranean
  • Ingrediënten: 24 stuks Kerstomaatjes, 300 milliliter Azijn, 90 gram Suiker, 2 stuks Rode paprika, 2 stuks Courgettes, 2 stuks Aubergine, 3 stuks Uien, 3 theelepels Tijm, 6 eetlepels Olijfolie, Bladerdeeg, 300 gram Geraspte oude kaas, 3 handjes Rucola, 1 stuk Runderentrecote (ongeveer 1500 gram), 3 takjes Rozemarijn, 6 tenen Knoflook, Olijfolie, Zout, 1 stuks sjalot, 1 teen knoflook, 150 milliliter rode wijn, 300 milliliter runderfond (9 gram geconcentreerd), 300 milliliter room, 3 theelepels fijne mosterd (Dijon), 3 theelepels grove mosterd (Dijon), boter, zwarte peper en zout
Speciaal
Tortellini met zalmforel, rouleaux en auberginekaviaar
  • Categorie Tussengerechten
  • Keuken type Mediteranean
  • Ingrediënten: 4 st aubergine (circa 350 gram), 2 tenen knoflook, 2 takjes tijm, 1 stuks sjalot, 1 theelepel mascarpone, gerookt paprikapoeder, zout en peper, 150 gram bloem 00, 150 gram semolina, 3 stuks ei, 0.5 eetlepel olijfolie, 30 gram hazelnoten (gebrand), 30 gram basilicum, 50 gram pecorino, 30 gram rucola, 1 st citroen, 200 gram ricotta , 4 eetlepels olijfolie extra vergine, 100 gram lardo, 7 stuks piquillopaprika's (pot), 1 stuks sjalot, 840 gram zalmforelfilets met vel, zout en zwarte peper, zonnebloemolie, 500 gram visfond (15 gram geconcentreerd), 2 eetlepels zwarte knoflookpuree, 1 stuks sjalot, 1 theelepel gerookt paprikapoederroomboter, 60 gram koude roomboter, zout en peper, maizena (eventueel), 25 gram hazelnoten (gebrand)
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl