Alle Menu's

Speciaal
1. Ceviche van koolrabi, rode bes en rabarber
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 3 stuks banaan sjalot, 150 ml natuurazijn, 150 gram suiker, 1 eetlepel inmaakkruiden, 1 steel rabarber, 75 ml rode wijnazijn, 75 gram suiker, 2 stelen rabarber, 125 gram suiker, 100 ml natuurazijn, kappa gelification, Johannesbrood (locust bean), 2 stuks koolrabi, 1 koffielepel sushi seasoning, 3 koffielepels sesamolie, 125 gram Silken tofu, 35 gram scherpe mosterd (Coleman's), 2 gram Xanthaan gom, 35 gram witte wijnazijn, 25 ml zonnebloemolie, 1 bakje rode aalbes, 50 ml pekelsap van de sjalot, 1 eetlepel olijfolie extra vergine, 1 bakje rode bes, 50 gram radijs
Speciaal
2. Knoflook Garnalen met een salade van Aardbei en Zeekraal
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 500 gram aarbeien, 500 gram cherry tomaat tros l'amuse, 4 eetlepels witte balsamico azijn, 100 gram zeekraal, zwarte peper, 2 eetlepels honing, 2 eetlepels olijfolie, 42 stuks gamba's, gepeld en zonder darmkanaal, 9 eetlepels olijfolie vergine, 8 tenen knoflook, 2 stuks jalapeño peper, paprika poeder, 2 stuks limoen, Zout, zwarte peper, 0.5 bos verse koriander/ platte peterselie, 75 gram boter
Speciaal
3. Spaanse pastasalade
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 75 gram sla melange, 350 gram farfalle pasta, 350 gram cherry tomaat tros lámuse, 2 stuks puntpaprika, 300 gram chorizo (Burgos), 300 gram manchego, 1 stuks rode ui, 180 g zwarte olijven, 1 stuks granaatappel, 150 gram pancetta (plakjes), 9 eetlepels olijfolie extra vergine, 0.5 stuks rode peper, 3 theelepel oregano (gedroogd), peper en zout, 4 sneetjes casinobrood, olijfolie, zeezout
Speciaal
4. Lamsvlees met muntpistou en kruidenboter
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Keuken type Mediteranean
  • Ingrediënten: 14 stuks lamsschenkels, 28 stuks citroentijmblaadjes, 20 stuks salieblaadjes (eigen tuin), 28 teentjes knoflook, 6 stengels bosui, 280 ml witte wijn, 500 gram roomboter, zout en peper, aluminiumfolie ( dik), 42 wortelen met loof (bospeen klasse 1), 1 stuks bloemkool, 2 teentjes knoflook, 60 gram boter, zout en peper, 25 stuks muntblaadjes (eigen tuin), 170 gram walnoten, 2 tenen knoflook, 200 milliliter olijfolie( extra vergine), 1 stuks bloemkool, 2 eetlepels paprikapoeder, zout en peper, 2 eetlepels olijfolie
Speciaal
5. Eton Mess van Ananas, Limoen-dragon Sorbet, Slagroom
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 6 stuks limoen, 185 gram suiker, 315 gram water, 0.75 gram agar-agar, 0.75 gram Johannesbrood (locust), 1 gram cortina, 4 takjes dragon, 1 eetlepel graanjenever, 140 gram eiwit (gepasteuriseerd), 250 gram suiker, 150 gram witte chocolade, 1 stuks ananas, 50 gram suiker, 50 gram water, 0.5 stuk rode peper ( circa 2 cm), gember (1 cm), 500 gram room, 50 gram poedersuiker, slagroom, 0.25 bos dragon
Speciaal
Aardappelcreme met gerookte kwarteleitjes en een kaasloempia
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 400 gram aardappelen (bonk), 1 st sjalot, 150 milliliter witte kookwijn, 75 milliliter Noille Prat, 10 gram palmsuiker, 750 millilter gevogetefond (22,5 gram concentraat), 450 milliliter room, 0.5 stuks citroen, zout en peper, 125 gram zure room, 28 stuks kwartelei, rookmot, 300 gram Tomme de Savoie, 0.5 stuks Granny Smith, 10 st zwarte olijven, leeg, 1 stuks sjalot, zonnebloemolie, 14 vel brickdeeg, eiwit (gepasteuriseerd), 1 bakje affillacress
Speciaal
Aardbeien en vanille
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 240 gram eierdooier, 240 gram suiker, 390 gram melk, 390 gram room, 1 stuks vanillestokje, 4.5 blaadje gelatine, 230 gram eierdooier, 170 gram suiker, 170 gram melk, 170 gram room, 6 blaadjes gelatine, 350 gram opgeklopte room, 350 gram aardbeienpuree, 1.5 stuks limoenen, 200 gram amandelpoeder, 40 gram bloem, 200 gram eiwit, 50 gram suiker, 2 theelepels vanillepoeder, 7 gram limoenblaadjes, 130 ml suikerwater (1:1), 450 milliliter aardbeienpuree, 250 gram aardbeien, 250 gram ananasaardbeien
Speciaal
Ajo colora almeriense
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 700 gram aardappels (vastkokend), 6 gedroogde paprika's, 7 stuks Roma-tomaten, 3 stuks ui, 4 teentjes knoflook, 900 gram kabeljauw (met vel), 3 theelepels komijnzaadjes, 15 stuks saffraandraadjes, zout, olijfolie, 10 stuks eieren, 200 gram gedroogde tomaten (in olie), 14 gram gist (gedroogd), 0.5 bosje tijm, 200 gram zwarte olijven (ontpit), 1000 gram bloem, 10 eetlepels olijfolie, zeezout
Speciaal
Amuse van kalfslende met Serranoham, salie en pecorino
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 300 gram kalfslende, 8 plakken Serranoham, 100 gram pecorino (aan een stuk), 75 gram rucola, 100 milliliter olijfolie, 20 stuks salieblaadjes (eigen tuin), 1 eetlepel rode wijnazijn, 3 eetlepels olijfolie (extra vergine), 1 mespuntje Dijon mosterd, 0.5 bos platte peterselie, 100 milliliter olijfolie extra vergine, peper
Speciaal
Ananas gegaard in kombucha karamel, Sorbet van wortel, kokos en yuzu, koffiegel en ananasfrieten
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 gram suiker, 100 gram water, 150 gram kombucha, 50 gram bruine rum, 5 gram limoenschil, 4 blaadjes limoenblad, 2 stuks ananas (goed rijp), 450 gram kokosmelk, 100 gram suiker, 125 gram glucose, 150 gram wortelsap, 40 gram yuzusap, 2.5 gram cortina, 200 gram cold brew koffie, ...., 75 gram witte perzikcoulis, 75 gram suiker, 6 gram agar agar, 200 gram cold brew koffie, 700 gram ananas, 50 milliliter geklaarde boter
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl