Frambozenbavarois en vlierbloesemsorbet met rood fruit
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 500 gram frambozencoulis, 500 milliliter slagroom, 2 blaadjes gelatine, 60 gram witte basterdsuiker, 1 stuks citroen, 600 milliliter geconcentreerde vlierbloesemsiroop (reformwinkel), 100 milliliter water, 2 stuks citroen, 2 eetlepels zoete muskaatwijn, 500 gram aardbeien, 250 gram frambozen, 250 gram rode bessen, 4 takjes munt
Heilbotfilet met kreeftensaus en ravioli gevuld met geitenkaas en basilicum
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 12 stuks heilbotfilet (van ongeveer 75 gram), boter, olijfolie, fleur de sel, 250 gram garnalendop, 1 stuks ui, 2 eetlepels tomatenpuree, 2 tenen knoflook, 500 milliliter schaaldierenfond (15 gram concentraat op 500 ml), 1 eetlepel kreeftenpasta, 200 milliliter room, 100 milliliter zonnebloemolie, 50 gram basilicum, 150 gram zachte geitenkaas, peper en zout, 12 stuks raviolivelletjes, olie, 500 gram spinazie, 2 teentjes knoflook, boter, peper en zout
Risotto met eend, groene groenten en een krokantje van Parmezaanse kaas
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 6 stuks eendenborstfilets, peper en zout, 250 gram sugarsnaps, 200 gram diepvries doperwtjes, 1 stuks courgette, 200 gram puntasperges, 150 gram geraspte Parmezaanse kaas, 400 gram risottorijst (arborio), 1 stuks sjalot, 1 teen knoflook, olijfolie, 1 liter kippenbouillon (van 2 tabletten), 100 milliliter witte wijn, 60 gram geraspte Parmezaanse kaas, 1 eetlepel room, 1 stuks citroen
Soepje van waterkers
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 150 gram prei (alleen het witte gedeelte), 150 gram ui, 150 gram bleekselderij, olijfolie, 1 liter kippenbouillon (van 2 tabletten), 75 gram kruimige aardappelen, 3 bosjes waterkers, 150 milliliter room, peper en zout, 3 stuks tasty tom tomaten, 3 sneetjes casinobrood (wit), 1 teen knoflook