Menu's

Speciaal
1. Appetizer met gerookte eendenborst
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 2 stuks eendenfilet tam 180-220 gram, rookoven, 1 eetlepel kersenhout, 1 pakje enoki paddenstoelen, 1 pakje wontondeeg vellen frituur, frituurolie, zout, komijnzaad, 500 gram ratte aardappelen, 500 milliliter gevogelte fond (15 gram geconcentreerd), olijfolie, gerookte olijfolie, 200 gram zeekraal, 0.25 bos bieslook, 60 milliliter zure room, 1 eetlepel mayonaise, 0.25 stuks rode kool, 75 milliliter wijnazijn merlot , 50 milliliter koolzaadolie, 40 gram suiker, zwarte peper en zout, 1 bakje vene cress
Speciaal
2. Zeewolf met groene asperge, peterseliewortel en saffraan
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 28 stuks groene asperges, 42 stuks minibospeen mix (14 oranje, 14 geel,14 paars), 1 bakje witte beukenzwammen, 4 stuks lente-uien, boter, 14 stukken zeewolf van 60 gram, boter (geklaard), cayennepeper en zout, 600 gram peterseliewortels, 150 milliliter volle melk, 150 milliliter room, witte peper en zout, 1 kilo mosselen, 1 stengel bleekselderij, 1 stuks ui, 100 milliliter witte wijn, 100 milliliter Noilly Prat, 1 stuks sjalot, 5 draadjes saffraan, 100 milliliter witte wijn, 200 milliliter slagroom, 1 stuks limoen, 14 stuks gamba's, gepeld en zonder darmkanaal, 3 eetlepels gepofte quinoa, olijfolie, boter, 50 gram chorizo (plakjes), 1 stuks oranje zoete aardappel , 14 blaadjes Capucineblad Oost-Indische kers, 30 gram dragon, 100 milliliter koolzaadolie, witte balsamicoazijn, 0.5 stuks limoen
Speciaal
3. Tartaar van kalfsoester, afgewerkt met champignon, hazelnoot en bieslook
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 6 stuks eieren, 600 gram kalfsoester, 3 eetlepels kappertjes, 2 stuks sjalot, 90 gram augurk, 45 gram eidooier (uit vorige stap), zwarte peper en zout, 200 milliliter olijfolie, 2 tenen knoflook, 250 gram kastanjechampignons, snufje zout, 2 takjes tijm (eigen tuin), 2 blaadjes laurier, 50 gram balsamicoazijn , 90 gram Madeira, 200 gram water, 80 gram bieslook, 80 gram druivenpitolie, zout, 100 gram hazelnoten (ongebrand), scheutje olijfolie extra vergine, peper en zout, 100 gram witte champignons
Speciaal
4. Parelhoenfilet met koningsboleet, aardpeercrème, fritots van schorseneer en eekhoorntjesbroodsaus
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 9 st parelhoenfilets met vel, beurre culinair, peper en zout, 6 stuks Eryngii paddenstoelen, peper en zout, 500 gram aardpeer, 160 gram ratte aardappelen, boter, witte peper en zout, 1 zak schorseneren, 300 milliliter melk, 700 milliliter water, 0.5 bos platte peterselie, 75 gram Parmezaanse kaas, 75 gram panko, 3 eetlepels bloem, gepasteuriseerd eiwit, frituurolie, 250 gram kastanjechampignons, 30 gram gedroogd eekhoorntjesbrood, 2 stuks sjalotten, 1 teentje knoflook, 3 takjes tijm (eigen tuin), 3 eetlepels boter, 25 milliliter Madeira, 25 milliliter witte wijn, 500 milliliter kippenbouillon ( 1 tablet Knorr), 500 milliliter slagroom, peper en zout
Speciaal
5. Kaneelparfait met appel
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 600 ml slagroom, 3 theelepels kaneel, 2 blaadjes gelatine, 150 gram gepasteuriseerde eierdooiers, 80 gram suiker, 60 ml water, 2 pakjes bladerdeeg, 25 gram kaneel, 25 gram automatensuiker, 50 ml water, 200 gram suiker, 200 ml room, 25 gram boter, zeezout, 7 stuks elstars, 100 gram boter, 40 gram suiker, 30 ml calvados
Speciaal
Aardappelcreme met gerookte kwarteleitjes en een kaasloempia
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 400 gram aardappelen (bonk), 1 st sjalot, 150 milliliter witte kookwijn, 75 milliliter Noille Prat, 10 gram palmsuiker, 750 millilter gevogetefond (22,5 gram concentraat), 450 milliliter room, 0.5 stuks citroen, zout en peper, 125 gram zure room, 28 stuks kwartelei, rookmot, 300 gram Tomme de Savoie, 0.5 stuks Granny Smith, 10 st zwarte olijven, leeg, 1 stuks sjalot, zonnebloemolie, 14 vel brickdeeg, eiwit (gepasteuriseerd), 1 bakje affillacress
Speciaal
Aardbeien en vanille
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 240 gram eierdooier, 240 gram suiker, 390 gram melk, 390 gram room, 1 stuks vanillestokje, 4.5 blaadje gelatine, 230 gram eierdooier, 170 gram suiker, 170 gram melk, 170 gram room, 6 blaadjes gelatine, 350 gram opgeklopte room, 350 gram aardbeienpuree, 1.5 stuks limoenen, 200 gram amandelpoeder, 40 gram bloem, 200 gram eiwit, 50 gram suiker, 2 theelepels vanillepoeder, 7 gram limoenblaadjes, 130 ml suikerwater (1:1), 450 milliliter aardbeienpuree, 250 gram aardbeien, 250 gram ananasaardbeien
Speciaal
Ajo colora almeriense
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 700 gram aardappels (vastkokend), 6 gedroogde paprika's, 7 stuks Roma-tomaten, 3 stuks ui, 4 teentjes knoflook, 900 gram kabeljauw (met vel), 3 theelepels komijnzaadjes, 15 stuks saffraandraadjes, zout, olijfolie, 10 stuks eieren, 200 gram gedroogde tomaten (in olie), 14 gram gist (gedroogd), 0.5 bosje tijm, 200 gram zwarte olijven (ontpit), 1000 gram bloem, 10 eetlepels olijfolie, zeezout
Speciaal
Amuse van kalfslende met Serranoham, salie en pecorino
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 300 gram kalfslende, 8 plakken Serranoham, 100 gram pecorino (aan een stuk), 75 gram rucola, 100 milliliter olijfolie, 20 stuks salieblaadjes (eigen tuin), 1 eetlepel rode wijnazijn, 3 eetlepels olijfolie (extra vergine), 1 mespuntje Dijon mosterd, 0.5 bos platte peterselie, 100 milliliter olijfolie extra vergine, peper
Speciaal
Ananas gegaard in kombucha karamel, Sorbet van wortel, kokos en yuzu, koffiegel en ananasfrieten
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 gram suiker, 100 gram water, 150 gram kombucha, 50 gram bruine rum, 5 gram limoenschil, 4 blaadjes limoenblad, 2 stuks ananas (goed rijp), 450 gram kokosmelk, 100 gram suiker, 125 gram glucose, 150 gram wortelsap, 40 gram yuzusap, 2.5 gram cortina, 200 gram cold brew koffie, ...., 75 gram witte perzikcoulis, 75 gram suiker, 6 gram agar agar, 200 gram cold brew koffie, 700 gram ananas, 50 milliliter geklaarde boter
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl