Speciaal
1.Cannelloni van komkommer met forelmousse
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 2 stuks komkommer (=½ liter sap), 6 gram agar agar (12 gram per liter vocht), zout, 300 gram gerookte forel, 4 eetlepels mayonaise (zie basisrecept en pernod mayonaise), 4 eetlepels room, 1 stuks sjalot, peper en zout, 1 stuks limoen, 1 eetlepel suiker, 1 theelepel mosterd, 100 milliliter arachideolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, 100 milliliter mayonaise (zie basisrecept en mayonaise van de forelmousse), 1 scheutje pernod, 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel water, 50 gram gemengde sla, 1 stuks Granny Smith
Speciaal
2 Zeewolf verpakt in gerookte zalm, Noilly Pratsaus
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 1 stuks prei, 1 stuks winterwortel, 2 stuks sinaasappel, 14 stuks zeewolf filets (40 gram per stukje), 14 plakken gerookte zalm, 1 stuks sjalot, 4 takjes kervel, 100 milliliter Noilly Prat, 100 milliliter witte wijn, 400 milliliter visfond (10 gram concentraat op 400 milliliter water), zout en peper, 300 gram Italiaanse (harde) pastabloem (00), 3 stuks ei, zout, 1 blikje muskaatdruiven
Speciaal
3 Gamba's met een luchtige pernod-saus
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 42 stuks gamba's, 1 teen knoflook, cayennepeper, 40 milliliter cognac, 60 gram eiwit (gepasteuriseerd), 100 milliliter room, 200 milliliter mayonaise (zelf maken, zie basisrecept), 1 mespunt cayennepeper, 1 theelepel anijspoeder, 50 milliliter gembervocht, 50 milliliter pernod, 1 bakje waterkers
Speciaal
4 Landhoen met dragonsaus
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1400 gram suprème van landhoen, 800 milliliter gevogeltefond, 1 stuks sjalot, 250 milliliter crème fraîche, 5 takjes dragon, allesbinder, 1 kilo kruimige aardappelen, 100 milliliter melk, 100 milliliter room, 75 gram eiwit (gepasteuriseerd), boter, peper, zout en nootmuskaat, 250 gram doperwtjes (diepvries), 250 gram haricot verts, 250 gram sugar snaps, 5 stuks lente ui, 2 theelepels suiker, 4 takjes dragon
Speciaal
5 Walnotenmuffin, Frangelico-tiramisu en koffiefudge
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 100 gram boter, 100 gram lichtbruine basterdsuiker, 100 gram zelfrijzend bakmeel, 2 stuks ei, 2 theelepels instantkoffie, 25 gram gepelde walnoten (gehakt), 14 stuks gepelde walnoten (garnering), 250 gram mascarpone, 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker, silicone muffinvorm, 250 milliliter Frangelico (Italiaanse hazelnotenlikeur), 250 milliliter espressokoffie, 60 milliliter Frangelico, 500 gram mascarpone, 30 stuks lange vingers, 50 gram gebrande hazelnoten, 60 gram eidooier (gepasteuriseerd), 60 gram eiwit (gepasteuriseerd), 70 gram fijne tafelsuiker, 10 gram cacaopoeder, 200 gram pure chocolade, 20 milliliter espressokoffie, 125 gram mascarpone, 2 eetlepels grappa, 14 stuks chocolade koffieboontjes, vierkant plastic bakje (15x15cm)
Speciaal
Avocadobavarois en garnalentartaar
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram avocado(diepvries), 1 stuks citroen, 120 gram room, 100 gram garnalen(hollands), 14 stuks garnaal(grote gekookte), zout en peper, tabasco
Speciaal
Avocadoring met marshmallows van gin-tonic en citrusfruit.
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram avocadostukjes(diepvries), 175 gram melk, 250 gram qiniq, 250 gram room, 8 blaadjes gelatine, 2 eetlepels citroen curd, 250 gram suiker, 100 ml tonic, 1 el glucose, 40 gram eiwit(gepasteuriseerd), 10 blaadjes gelatine, 50 mililiter gin, 2 stuks sinaasappels, 1 stuks grapefruit, 3 stuks kiwi
Speciaal
Balletje van wildzwijn met truffel en puree van aardperen
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram wildzwijngehakt, 75 gram mager gerookt spek, 1 stuks ei, 45 gram panko, 45 mililiter rode port, 1 theelepel truffelpasta, 1 stuks sjalot, 1.8 bos salie, 1 theelepel vierkruidenmengsel, 1 eetlepel cognac, debic boter, zout en peper, 350 gram aardperen, 1 stuks aardappel(vastkokend), room, nootmuskaat, zout en peper, 0.5 stuks sjalot, 100 mililiter rode wijn, 25 mililiter wildfond( 5 gram concentraat), 100 mililiter vlierbessensap, honing, peper en zout, 0.5 stuks sjalot, 125 gram kastanjechampignons, peper en zout, 1 bakje borage cress
Speciaal
Balletjes van snoekbaars in spicy bouillon
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 7.5 dl kippenbouillon, 7.5 dl visbouillon, 3 cm gember, 1 stuks rode Spaanse peper, 2 stengels citroengras, 600 gr snoekbaars, 20 ml witte sojasaus (Hon Murasaki), 80 gr prei, 2 teen knoflook, 0.2 bos koriander, 30 ml sherry, zout, peper, bloem