Menu's

Speciaal
Avocadobavarois en garnalentartaar amuse 1

Deel dit recept

Categorie: Amuse Maandmenu November 2022
Tags:

Ingrediënten

Voor 14 Person(s)

Avocadobavarois en garnalentartaar

300 gram avocado(diepvries)
1 stuks citroen
120 gram room
150 gram garnalen (Hollands)
14 stuks garnaal (grote gekookte)
zout en peper
tabasco

Avocadobavarois en garnalentartaar amuse 1 recept

    1. Bereidingswijze: Pureer het vruchtvlees in de kom van de keukenmachine.
    2. Voeg citroensap naar smaak toe en 3 druppels tabasco, zout en peper.
    3. Doe de verse room in een kom en klop stijf.
    4. Voeg de stijfgeslagen room door de avocadopuree en houd iets achter voor de grof gemalen garnalen (zie punt 5).
    5. Hak de Hollandse garnalen grof in de keukenmachine en meng wat achtergehouden room er doorheen.
    6. Maak de grote garnalen schoon en verwijder het darmkanaal.
    7. Presentatie: Vul ellipsglaasjes voor de helft met de avocadobavarois en schep er een laagje garnalentartaar op.
    8. Garneer met een grote garnaal.

Notes

Wijnen:

Chispas - Macabeo-Chardonnay

Riff - Pinot Grigio

Be the first to post a review

Deel dit recept

Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl