Speciaal
Avocadobavarois en garnalentartaar

Deel dit recept

Categorie: Amuse Maandmenu November 2020

Ingrediënten

Voor 14 Perso(o)n(en)

Avocadobavarois en garnalentartaar

300 gram avocado(diepvries)
1 stuks citroen
120 gram room
100 gram garnalen(hollands)
14 stuks garnaal(grote gekookte)
zout en peper
tabasco

Avocadobavarois en garnalentartaar recept

    1. Bereidingswijze: Pureer het vruchtvlees in de kom van de keukenmachine.
    2. Voeg het citroensap en 3 druppels tabasco, zout en peper toe.
    3. Doe de verse room in een kom en klop stijf.
    4. Voeg de stijfgeslagen room door de avocadopuree.
    5. Hak de garnalen grof in de keukenmachine en roer ze door de resterende room.
    6. Presentatie: Vul de glaasjes voor de helft met de avocadobavarois en schep er een laagje garnalentartaar op.
    7. Garneer met een grote garnaal.
    8. Zet de glaasjes koel weg

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept