Speciaal
1 Macarons met gerookte zalm
  • Categorie Amuse
  • Keuken type Frans
  • Ingrediënten: 200 gram poedersuiker, 110 gram amandeloeder, 30 gram zeer fijne suiker, 112 gram gepasteuriseerd eiwit(kamertemperatuur), 200 gram gerookte zalm, 150 gram boursin kaas(kamertemperatuur), 1 eetlepel citroensap(naar smaak), naar smaak peper., 0.5 bos dille, 0.5 bos bieslook, naar smaak zalmeitjes
Speciaal
5 Hurricane
  • Categorie Cocktails
  • Ingrediënten: 20 ml donkere rum, 20 ml witte rum, 40 ml passievruchtsap, 20 ml sinaasappelsap, 0.5 stuks limoensap, 1 el grenadine
Speciaal
6 Hurricane alcoholvrij
  • Categorie Cocktails
  • Ingrediënten: 25 ml sinaasappelsap, 25 ml pompelmoessap, 175 ml tropische vruchtensap, ijs, 1 schijfje sinaasappel
Speciaal
Avocadobavarois en garnalentartaar
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram avocado(diepvries), 1 stuks citroen, 120 gram room, 100 gram garnalen(hollands), 14 stuks garnaal(grote gekookte), zout en peper, tabasco
Speciaal
Bramble
  • Categorie Cocktails
  • Ingrediënten: 30 ml gin, 10 ml Creme de cassis, 15 ml citroensap(vers), naar smaak monin suikerstroop, 1 stuks braam, 2 stuks citroen
Speciaal
Bramen met pistache ijs, marshmallow en brickdeeg koekjes
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 400 gram bramencoulis, 5 stuks eieren, 260 gram suiker, 4 blaadjes gelatine, 220 gram boter, 1 liter melk, 150 gram suiker, 200 gram eidooiers(gepasteuriseerd), pistachepasta, 50 gram gelatinepoeder, 600 gram suiker, 200 gram dextrose, 250 gram water, 200 gram glucose, 100 gram yopol(yoghurtpoeder), 250 gram bramencoulis, 4 vellen brickdeeg, 100 gram hazelnootjes(ongebrand), 100 gram suiker, 50 gram eiwit(gepasteuriseerd), 28 stuks bramen