Menu's

Speciaal
Bavaroistaartje met rood fruit en bramensaus
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 1 pak bastognekoeken (260 gram), 90 gram boter, 8 blaadjes gelatine, 1 mespuntje vanillepoeder, 200 milliliter volle melk, 200 milliliter room, 400 gram roomkaas, 300 gram bramen diepvries, 30 gram suiker, 1 bakje verse bramen, 1 bakje zwarte of blauwe bessen, 1 bakje frambozen, poedersuiker
Speciaal
Bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 1000 gram visafval (graten en koppen), 2 stengels bleekselderij, 1 stuks prei, 2 stuks winterwortel, 1 stuks ui, 2 stuks laurierblad, 2 takjes tijm, 1 stuks rode peper, 5 stuks peperkorrels, 200 milliliter witte wijn, 10 stuks bosui, 350 gram rucola (gebruik 25 gram voor de garnering), 2 teentjes knoflook, 3 stuks kruimige aardappel, 0.05 gram saffraandraadjes (= ongeveer 10 stuks), 200 milliliter room, 200 gram rivierkreeftjes, 350 gram zelfrijzend bakmeel, 1 theelepel bakpoeder, 350 gram natuuryoghurt
Speciaal
Cannelloni van komkommer met forelmousse
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 2 stuks komkommer (=½ liter sap), 6 gram agar agar (12 gram per liter vocht), zout, 300 gram gerookte forel, 4 eetlepels mayonaise (zie basisrecept en pernod mayonaise), 4 eetlepels room, 1 stuks sjalot, peper en zout, 1 stuks limoen, 1 eetlepel suiker, 1 theelepel mosterd, 100 milliliter arachideolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, 100 milliliter mayonaise (zie basisrecept en mayonaise van de forelmousse), 1 scheutje pernod, 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel water, 50 gram gemengde sla, 1 stuks Granny Smith
Speciaal
Coquilles met avocado doperwtenpuree
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 300 gram doperwten (diepvries), 2 stuks rijpe avocado, 7 plakjes pancetta, 2 teentjes knoflook, 1 stuks groente bouillonblokje, boter, 14 stuks coquille, 1 bakje affilla cress
Speciaal
Fazantendijen blanc d'amande met een zuurkoolsoufflé en een gratin van zoete aardappel
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1400 gram fazantendijvlees, 14 plakjes gedroogde rauwe ham, 100 gram gehakte witte amandelen, 2 stuks sjalot, 2 teentjes knoflook, beurre noisette, 100 milliliter witte vermouth, 1000 milliliter gevogeltebouillon, 100 milliliter jus de cèpe, 5 gram cèpespoeder, 2 eetlepels crème fraîche, 75 gram boter, 3 eetlepels bloem, 75 milliliter melk, 200 gram mascarpone, 300 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 300 gram eiwit (gepasteuriseerd), peper en zout, nootmuskaat, 350 gram zuurkool, 2 stuks oranje zoete aardappels, 2 stuks paarse zoete aardappels, 2 stuks chioggiabietjes, 1 stuks pastinaak, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 1 theelepel gedroogde tijm, 1 bakje hoemoes fleur de sel, 10 stuks salieblaadjes
Frambozenbavarois en vlierbloesemsorbet met rood fruit
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 500 gram frambozencoulis, 500 milliliter slagroom, 4 blaadjes gelatine, 60 gram witte basterdsuiker, 1 stuks citroen, 150 milliliter geconcentreerde vlierbloesemsiroop (reformwinkel), 300 milliliter water, 1 stuks citroen, 1 eetlepel zoete muskaatwijn, 30 gram eiwit (gepasteuriseerd), 500 gram aardbeien, 250 gram frambozen, 250 gram rode bessen, 4 takjes munt
Speciaal
Gamba's met een luchtige pernod-saus
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 42 stuks gamba's, 1 teen knoflook, cayennepeper, 40 milliliter cognac, 60 gram eiwit (gepasteuriseerd), 100 milliliter room, 200 milliliter mayonaise (zelf maken, zie basisrecept), 1 mespunt cayennepeper, 1 theelepel anijspoeder, 50 milliliter gembervocht, 50 milliliter pernod, 1 bakje waterkers
Gegrilde zeeduivel met gestoofde venkel en venkelsaus
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 14 plakken bacon, 14 stuks zeeduivelfilet à 60 gram per stuk, olie, 14 takjes rozemarijn, 3 stuks venkelknollen, roomboter, 1 scheutje Pernod, 1 stuks rode paprika, peper en zout, 1 stuks sjalot, 0.5 stuks venkelknol, 2 eetlepels Pernod, 150 milliliter witte wijn, 600 milliliter visfond van 18 gram concentraat, 300 milliliter slagroom, 3 takjes tijm, 75 gram roomboter
Speciaal
Gekonfijte kwartelpootjes op een bedje van tutti-frutti
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 200 gram tutti-frutti, 50 gram rozijnen, 200 milliliter sinaasappelsap, 1 eetlepel citroensap, 100 milliliter witte wijn, 100 milliliter water, 1 stuks kaneelstokje, 0.5 theelepel gemberpoeder (djahé), 1 mespunt kruidnagelpoeder, 28 stuks gekonfijte kwartelpootjes, Ras el hanout, PX sherry (Pedro de Ximénez), 4 takjes kervel
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl