Alle Menu's

Speciaal
Kalfshaas, gegrilde witte asperges, morilles, pommes soufflées en heldere uienjus
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 4 st ui (groot), 300 milliliter Madeira, 0.25 stuks knolselderij (350 gram), 3 stuks laurierblad, sherry azijn, zout, gembersiroop, aardappelzetmeel, 7 st sjalot, 250 milliliter rode kookwijn, 40 gram boter, 2 eetlepels honing, 28 stuks witte asperges AA, 1.5 eetlepel olijfolie extra vergine (!), leeg, 1400 gram kalfshaas, beurre culinair, peper en zout, 25 gram gedroogde morilles, water, boter, peper en zout, 0.25 st knolselderij, 2 st grote aardappels (bonk), aardappelzetmeel, eiwit (gepasteuriseerd), zeezout, 1 bakje eetbare bloemen
Speciaal
Kalfslende met dragon, kalfszwezerik met sinaasappelrasp en pakketjes van paddenstoelen en pompoen
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 200 gram boter, 80 gram Parmezaanse kaas, 80 gram dragon, 200 gram broodkruim, peper en zout, 14 stuks kalfslende (80 gram), 750 gram kalfshartzwezerik , 100 milliliter kalfsfond (3 gram geconcentreerd), 50 gram broodcroutons (naturel), 1 stuks sinaasappel, 4 stuks ui, 10 gram witte wijnazijn, 50 gram suiker, boter, bloem, azijn, zout, 200 gram shiitake, 200 gram oesterzwammen, 250 gram kastanjechampignons, 20 gram eekhoorntjesbrood (gedroogd), 400 gram flespompoen, 3 stuks sjalotten, 1 teen knoflook, 2 eetlepels crème fraîche, 1.5 eetlepel platte peterselie, peper en zout, boter, 1 stuks prei, 14 stuks loempiavellen (215x215mm)
Speciaal
Kalfsmuis met rode biet, sardinecrème en gekonfijte ui
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 600 gram kalfsmuis, debic, 2 stuks rode uien, 100 milliliter bietensap, 2 eetlepels frambozenazijn, 1 eetlepel bloemenhoning, 240 gram sardines (blik, op olijfolie), 2 eetlepels crème fraîche, 2 stuks citroen, 150 milliliter room, 4 stuks rode bieten (gekookt), 4 eetlepels kappertjes , 1 bos bieslook
Speciaal
Kalfsoester met vanille risotto en krachtige kalfsjus.
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 1400 gram kalfsmuis, debic, zout en witte peper, 1 st sjalot, 150 milliliter rode port, 750 milliliter kalfsfond (15 (!) gram geconcentreerd), 2 blaadjes laurier (vers), 1 takje tijm, boter, peper en zout, 0.5 st knolselderij, 1 st Romeinse broccoli (romanesco), 1 teen knoflook, 50 milliliter sinaasappelsap, 28 st mini bospeen (oranje en paars), olijfolie, 2 st sjalot, 400 gram risottorijst (arborio), olijfolie, 1 st vanillestokje, 1000 milliliter kalfsfond (20 (!) gram geconcentreerd), boter, peper en zout
Speciaal
Kalfsoester, gruyère, bospaddenstoelen, spinazie en lasagne
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 14 stuks kalfsoester à 100 gram, 140 gram gruyère (geraspt), 500 ml kalfsfond (10 gram concentraat), 240 ml cognac, 40 ml rode port, 40 ml slagroom, 90 gram boter, maizena, witte peper en zout, 400 gram Italiaanse bloem tipo 00, 4 stuks eieren, 10 ml olijfolie, zout, 1000 gram spinazie, 1 teentje knoflook, 400 gram gemengde paddenstoelen, 1 bosje lente uitjes, 1 verpakking (150 gram) beukenzwam bruin, nootmuskaat
Speciaal
Kalfsstoofpot met gevulde koolrolletjes en Janssons verleiding.
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 500 milliliter groentenbouillon, 6 eetlepels rijst, 2 kleine spits kool, 2 kleine ui , boter, 750 gram kalfsgehakt, 2 stuks ei, 4 eetlepels dille, 2 eetlepels room, 4 eetlepels rietsuikerstroop, 500 milliliter appelcider, 6 theelepels maizena, 0.25 bos peterselie, zout en peper, 1400 gram Kalfsstoofvlees, 1 liter water, zout, 2 stuks wortel, 2 stuks prei, 10 stuks peperkorrels (wit), 40 takjes dille, 2 eetlepels boter, 2 eetlepels bloem, 2 theelepels citroensap, 20 gram dille , 4 stuks Uien ( blond), 8 stuks Vastkokende aardappels, 260 gram Zweedse ansjovis, peper, 500 milliliter room
Speciaal
Kangaroesteak met rozijnensaus en een salade van gegrilde groenten.
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 14 stuks kangaroe steak, 4 stuks rode bieten (rauw), 24 stuks meloeskesuitjes, 1 stuks venkel, 8 stuks bospenen, 12 stengels bosui, olijfolie, peper en zout, 75 gram rozijnen, 3 deciliter rode wijn, 4.5 deciliter wildfond
Speciaal
Karjalanpiirakka (Karelische pasteitjes)
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 200 gram tarwemeel, 240 gram roggemeel, 2 eetlepel koolzaadolie, 1 theelepel zout, 220 milliliter water, 90 gram risottorijst, 500 milliliter melk, 1 stuks ei, 0.25 theelepel zout, 4 stuks bosui, 150 gram garnalen, zout en peper, 3 stuks ei, 30 gram boter, 2 eetlepels kwark, 50 gram boter, 200 millilter melk
Speciaal
Kersen met chocolade en vanilleijs
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 84 stuks kersen, 300 gram couverture chocolade, 150 gram chocolade puur, 180 gram heel ei (gepasteuriseerd)eieren, 48 gram suiker, 240 gram mascarpone, 1.5 blaadje gelatine, 30 milliliter melk, 60 milliliter room, 250 gram amarene kersen, 250 gram water, 75 gram suiker, 0.5 stuks citroen, 140 gram eiwit (gepasteuriseerd)40, 200 gram amandelpoeder, 50 gram amandelen, 50 gram suiker, 25 gram bloem, 750 milliliter melk, 250 milliliter room, 1 stuks vanillestokje, 210 gram gepasteuriseerde eidooier, 200 gram suiker, 10 gram vanillesuiker, 1 gram cortina, 1 stuks citroen
Speciaal
Kimbap
  • Categorie Amuse
  • Keuken type Korean
  • Ingrediënten: 225 gram sushirijst, 6 eetlepels sesamolie (flavoured), 1 stuks rode paprika, 3 tenen knoflook, 150 gram spinazie, 30 gram gemberwortel (ongeschild), 150 gram rundergehakt, 2 eetlepels sojasaus (superior light), pearl river bridge, 3 stuks norivellen, 1.5 stuks avocado (eetrijp), zout en peper, 1 eetlepel gochugaru (Koreaans chilipoeder), 4 stuks sushi-mat
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl