Alle Menu's

Speciaal
1. Onbetaalbaar hapje
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 50 gram boter, 50 gram bloem OO, 50 gram eiwit (gepasteuriseerd), 35 gram poedersuiker, 0.5 theelepel zout, 2 stuks taco tuille mal, 160 gram yuzusap (handgeperst), 80 gram water, 80 gram mirin, 80 gram sake, 5 gram agar-agar, 300 gram tonijnfilet, mayonaise, 0.25 bos bieslook, yuzugel (eigen bereiding), 1 verpakking nori zeewiervel groen, 2 stuks lime fingers, 0.25 bos dille, 20 gram zwarte sesamzaadjes
Speciaal
2. Bloemkoolmousse met gerookteforel, zoetzure groentjes en mosterdzaad
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 1 stuks bloemkool ( 500gram), 12 blaadjes gelatine, 600 milliliter slagroom, 120 gram gepasteuriseerd eiwit, 20 gram geel mosterdzaad, 400 milliliter sushiazijn, 2 stuks sjalotjes, 4 stuks bloemkoolroosjes, 1 bos radijs (divers), 7 stuks gerookte forelfilets (65 gram)
Speciaal
3. Witlofsoep met gekaramelliseerde appel, zuurdesemtoast met foie gras
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 500 gram witlof, 1 stuks ui, 1.5 liter kippenfond (45 gram geconcentreerd), boter, witte peper en zout, 3 stronken rode witlof, 100 gram spekreepjes (gerookt), 1 stuks Granny Smith, 2 eetlepels fijne suiker, 0.25 bos bieslook, boter, olijfolie, witte peper en zout, 0.25 stuk zuurdesembrood (ongesneden), bevroren, appelstroop (kartonnen verpakking), 75 gram ficelle eendenlever (foie gras), olijfolie, 0.13 bos platte peterselie
Speciaal
4. Kerstkalkoen 2.0
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 2 stuks uien, 1 stuks rode peper, 60 gram pistachenoten (ongebrand), 60 gram paneermeel, 6 stuks gedroogde vijgen, 2 stuks mandarijnen (zestes), 1 bosje platte peterselie, 4 stuks eieren, 500 gram half om half gehakt, ongekruid, ijsblokjes, 1 stuks flespompoen, zout/peper, geklaarde boter, 200 gram gare kastanjes, 150 milliliter room, xantana , 300 gram cranberries (diepvries), 1 stuks sinaasappel, 100 gram suiker, 1400 gram kalkoenfilet, 200 gram cornflakes, 150 gram eiwit (gepasteuriseerd), bloem, 5 stuks mandarijnen, 100 gram rookspek (blokjes), 1 stuks ui, 1 stuks winterwortel, 1 liter runderfond (30 gram geconcentreerd), 100 milliliter mandarin Napoleon, 25 gram boter, 30 gram bloem, 70 gram gegaarde kastanjes, 30 gram geroosterde hazelnoten, 30 gram geroosterde amandelen, 1 bakje cress
Speciaal
5. Roquefort praline met rode ui
  • Categorie Nagerechten
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 200 gram rode ui, 20 gram fijne suiker, 30 gram frambozenazijn, 1 doosje diepvries frambozen (gebruik ongeveer 10 frambozen), 3 blaadjes gelatine, 200 milliter slagroom, 125 gram roquefort, 50 milliter melk, peper en zout, 14 stuks pecan noten
Speciaal
6. Pavlova met gemengd fruit en verjus ijs
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 370 ml melk, 24 gram melkpoeder, 92 gram glucosestroop, 6 gram cortina, 45 gram eierdooier, 8 gram invertsuiker, 161 gram kristalsuiker, 185 ml verjus, 245 ml water, 105 gram eiwit (gepasteuriseerd), 150 gram kristalsuiker, 0.5 eetlepel maïzena, 0.5 eetlepel witte balsamicoazijn, steranijs (gemalen), 250 gram Griekse yoghurt, 1 eetlepel poedersuiker, steranijs (gemalen), 250 milliliter aardbeiencoulis, 2.5 gram agar-agar, 200 gram pure chocolade, fijn zeezout, 7 stuks passievruchten, 1 stuks ananas, 1 bakje Aclla cress (Melissa cress)
Speciaal
Aardappelcreme met gerookte kwarteleitjes en een kaasloempia
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 400 gram aardappelen (bonk), 1 st sjalot, 150 milliliter witte kookwijn, 75 milliliter Noille Prat, 10 gram palmsuiker, 750 millilter gevogetefond (22,5 gram concentraat), 450 milliliter room, 0.5 stuks citroen, zout en peper, 125 gram zure room, 28 stuks kwartelei, rookmot, 300 gram Tomme de Savoie, 0.5 stuks Granny Smith, 10 st zwarte olijven, leeg, 1 stuks sjalot, zonnebloemolie, 14 vel brickdeeg, eiwit (gepasteuriseerd), 1 bakje affillacress
Speciaal
Aardbeien en vanille
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 240 gram eierdooier, 240 gram suiker, 390 gram melk, 390 gram room, 1 stuks vanillestokje, 4.5 blaadje gelatine, 230 gram eierdooier, 170 gram suiker, 170 gram melk, 170 gram room, 6 blaadjes gelatine, 350 gram opgeklopte room, 350 gram aardbeienpuree, 1.5 stuks limoenen, 200 gram amandelpoeder, 40 gram bloem, 200 gram eiwit, 50 gram suiker, 2 theelepels vanillepoeder, 7 gram limoenblaadjes, 130 ml suikerwater (1:1), 450 milliliter aardbeienpuree, 250 gram aardbeien, 250 gram ananasaardbeien
Speciaal
Amuse van kalfslende met Serranoham, salie en pecorino
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 600 gram kalfslende, 8 plakken Serranoham, 100 gram pecorino (aan een stuk), 150 gram rucola, 100 milliliter olijfolie, 5 takjes peterselie, 1 eetlepel rode wijnazijn, 3 eetlepels olijfolie (extra vergine), 1 mespuntje mosterd
Speciaal
Ananas gegaard in kombucha karamel, Sorbet van wortel, kokos en yuzu, koffiegel en ananasfrieten
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 gram suiker, 100 gram water, 150 gram kombucha, 50 gram bruine rum, 5 gram limoenschil, 4 blaadjes limoenblad, 2 stuks ananas (goed rijp), 450 gram kokosmelk, 100 gram suiker, 125 gram glucose, 150 gram wortelsap, 40 gram yuzusap, 2.5 gram cortina, 200 gram cold brew koffie, ...., 75 gram witte perzikcoulis, 75 gram suiker, 6 gram agar agar, 200 gram cold brew koffie, 700 gram ananas, 50 milliliter geklaarde boter
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl