Ingrediënten:
1 stuks komkommer, 1 theelepel zeezout (fijn), 2 tenen knoflook, 2 theelepels gochugaru (Koreaans chilipoeder), 2.5 theelepel kokosbloesemsuiker, 2 theelepels geroosterde sesamolie, 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes, 1 stuks nashipeer, 0.5 stuks ui, 30 gram gemberwortel (ongeschild), 2 tenen knoflook, 5 eetlepels sojasaus (superior light), pearl river bridge, 3 eetlepels honing, 3 eetlepels geroosterde sesamolie, 1 theelepel zwarte peper (versgemalen), 1 kilogram entrecote, zonnebloemolie, 8 gram concentre de viande (chef), 2 eetlepels gochujang (Koreaanse chilipasta), 2 eetlepels sojasaus (superior light), 2 eetlepels geroosterde sesamolie, 2 tenen knoflook, 1 stuks ui, 1 stuks rode paprika, 1 stuks courgette, 1 stuks winterwortel, 100 gram enoki, 8 stuks lente-ui, 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes, 2 eetlepels gochuangsaus (zie punt 32), 400 gram jasmijnrijst, 6 tenen knoflook, 3 eetlepels gochujan (Koreaanse rode chilipasta), 1 eetlepel gochugaru (Koreaanse chilipoeder), 2 eetlepels abrikozenjam, 3 eetlepels sojasaus (superior light), 1 theelepel sesamolie (flavoured), 6 stuks eendeborst (boerderijeend 220-250 gram), 1 stuks ui, 1 eetlepel zonnebloemolie, 30 gram bieslook, 1 eetlepel sesamolie (flavoured, 2 stuks norivellen, 2 stuks lente-ui, 1 stuks ijsbergsla, 500 gram rijstcakes, 2 eetlepels gochujang (Koreaanse chilippasta), 2 stuks lente-ui, 1 eetlepel sojasaus (superior light), 1 eetlepel rijstwijn (mirin), 2 tenen knoflook, 2 eetlepels geroosterde sesamzaadjes, 2 eetlepels witte basterdsuiker, 50 gram gember (ongeschild), 1 eetlepel sesamolie (flavoured), 2 stuks stevige tofu (blok), 2 eetlepels Thaise vissaus, 1 theelepel sesamolie (flavoured), 2 stuks ei, 1.5 theelepel maizena, 4 stuks groene chilipepers, 4 stuks kastanjes (voorgekookt) , 4 tenen knoflook, 4 theelepels geroosterde sesamzaadjes, 1 stuks winterwortel, 0.5 stuks witte kool (250 gram), 1 eetlepel zout, 1 teen knoflook, 1 eetlepel gochugaru (Koreaanse chilipoeder), 0.25 eetlepel suiker, 0.5 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
|