Alle Menu's

Speciaal
Kipdumplingsoep
  • Categorie Soepen
  • Keuken type Korean
  • Ingrediënten: 130 gram tofu (stevig, zie hoofdgerecht, 100 gram Chinese kool, 1 teen knoflook, 40 gram gemberwortel (ongeschild), 0.25 stuks ui, 2 stuks lente-ui, 350 gram kipgehakt, 30 gram heel ei (gepasteuriseerd), 1 eetlepel sojasaus (superior light), pearl river bridge, 1 eetlepel geroosterde sesamolie, gyoza vellen (2 pak), zeezout en zwarte peper, 50 gram Chinese kippenbouillonpoeder, 2 tenen knoflook, 2 eetlepels sojasaus(superior light), 1 eetlepel gochugaru (Koreaans chilipoeder), 1 eetlepel geroosterde sesamolie, 42 stuks kipdumplings (eigen bereiding), 3 stuks i lente-ui, 2 stuks ei, 1 theelepel geroosterde sesamzaadjes
Speciaal
Kletskoppen van geitenkaas met rivierkreeftjes
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 400 gram harde Hollandse geitenkaas, 5 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels witte wijnazijn, 1 theelepel honing, 0.25 bos bieslook, zout en peper, 5 eetlepels mayonaise, 75 milliliter slagroom (lobbig geklopt), 3 eetlepels tomatenketchup, 35 milliliter droge sherry, 14 stuks ricierkreeftjes (compleet), 24 stuks grote garnalen, 150 gram gemengde salade, 1 stuks rode ui, 1 teen knoflook, 0.5 stuks limoen (rasp en sap), 24 stuks grote garnalen, 0.5 stuks limoen
Speciaal
Kokos panna cotta met sago en kardamom-ijs
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 1 liter kokosmelk, 200 milliliter volle melk, 100 gram basterd suiker, 10 blaadjes gelatine (=15 gram), 100 gram tapioca korrels, 200 milliliter kokosmelk, 2 theelepels vanille-extract, 4 stuks kardemompeulen, 4 stuks steranijs, 2 stengels citroengras, 300 milliliter volle melk, 300 milliliter room, 25 gram kardemompeulen, 180 gram eigeel (gepasteuriseerd), 250 gram suiker, 50 gram kokosrasp
Speciaal
Koninklijke aspergesalade
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 14 stuks Hollandse groene asperges, 20 stuks witte asperges , 100 milliliter witte aceto balsemico, 100 mililiter olijfolie extra vergine, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel fijne suiker, 1 stuks citroen, 2 takjes dragon, peper en zout, 1 krop Lollo Bionda, 1 krop radichio sla, 1 stuks gele paprika, 3 stuks artisjokken, 1 theelepel zout, 30 gram bloem, 1 stuks citroen, 0.5 bos lente-ui, 14 stuks kwarteleieren, croutons (eigen bereiding amuse)
Speciaal
Koolraapsoep met kruidige room, hazelnoten en basilicum
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 2 st sjalot, 3 stengels bleekselderij, 750 gram koolraap, 225 milliliter witte kookwijn, 1.5 liter groentebouillon (45 gram geconcentreerd), 25 gram hazelnoten, ongebrand, 125 millilliter crème fraîche, 2 theelepels ras el hanout, 0.5 bos basilicum, olijfolie, olijfolie extra vergine, zout en peper
Speciaal
Koreaans hoofdgerecht
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Keuken type Korean
  • Ingrediënten: 1 stuks komkommer, 1 theelepel zeezout (fijn), 2 tenen knoflook, 2 theelepels gochugaru (Koreaans chilipoeder), 2.5 theelepel kokosbloesemsuiker, 2 theelepels geroosterde sesamolie, 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes, 1 stuks nashipeer, 0.5 stuks ui, 30 gram gemberwortel (ongeschild), 2 tenen knoflook, 5 eetlepels sojasaus (superior light), pearl river bridge, 3 eetlepels honing, 3 eetlepels geroosterde sesamolie, 1 theelepel zwarte peper (versgemalen), 1 kilogram entrecote, zonnebloemolie, 8 gram concentre de viande (chef), 2 eetlepels gochujang (Koreaanse chilipasta), 2 eetlepels sojasaus (superior light), 2 eetlepels geroosterde sesamolie, 2 tenen knoflook, 1 stuks ui, 1 stuks rode paprika, 1 stuks courgette, 1 stuks winterwortel, 100 gram enoki, 8 stuks lente-ui, 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes, 2 eetlepels gochuangsaus (zie punt 32), 400 gram jasmijnrijst, 6 tenen knoflook, 3 eetlepels gochujan (Koreaanse rode chilipasta), 1 eetlepel gochugaru (Koreaanse chilipoeder), 2 eetlepels abrikozenjam, 3 eetlepels sojasaus (superior light), 1 theelepel sesamolie (flavoured), 6 stuks eendeborst (boerderijeend 220-250 gram), 1 stuks ui, 1 eetlepel zonnebloemolie, 30 gram bieslook, 1 eetlepel sesamolie (flavoured, 2 stuks norivellen, 2 stuks lente-ui, 1 stuks ijsbergsla, 500 gram rijstcakes, 2 eetlepels gochujang (Koreaanse chilippasta), 2 stuks lente-ui, 1 eetlepel sojasaus (superior light), 1 eetlepel rijstwijn (mirin), 2 tenen knoflook, 2 eetlepels geroosterde sesamzaadjes, 2 eetlepels witte basterdsuiker, 50 gram gember (ongeschild), 1 eetlepel sesamolie (flavoured), 2 stuks stevige tofu (blok), 2 eetlepels Thaise vissaus, 1 theelepel sesamolie (flavoured), 2 stuks ei, 1.5 theelepel maizena, 4 stuks groene chilipepers, 4 stuks kastanjes (voorgekookt) , 4 tenen knoflook, 4 theelepels geroosterde sesamzaadjes, 1 stuks winterwortel, 0.5 stuks witte kool (250 gram), 1 eetlepel zout, 1 teen knoflook, 1 eetlepel gochugaru (Koreaanse chilipoeder), 0.25 eetlepel suiker, 0.5 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
Speciaal
Koud gerookte langoustines met ratatouille en een sausje van geitenkaas (amuse 2)
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 14 stuks langoustines (compleet), rookmot, 10 stuks basilicumblaadjes, 1.5 teen knoflook, 90 gram olijfolie, 0.5 stuks ui, 1 stuks sjalot, 1 teen knoflook, 1 theelepel tomatenpuree, 0.5 stuks courgette, 0.5 stuks aubergine, 0.5 stuks rode paprika, 0.5 stuks gele paprika, olijfolie, 75 gram zachte geitenkaas, 100 milliliter groentebouillon (3 g conc. op 100 ml water), 200 milliliter room, takje venkel uit kruidentuin
Speciaal
Koude avocado-soep met tequila
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 275 gram avocadoblokjes (diepvries), 450 mililiter kippenbouillon , 250 milliliter slagroom, 2 eetlepels koriander, 2 eetlepels platte peterselie, 0.5 eetlepel limoensap, 2 eetlepels tequilla, 14 stuks Gamba's ( met staart), olie
Speciaal
Krab Bayou
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type American
  • Ingrediënten: 750 gram krabvlees, 4 stuks ei, 1.5 theelepel Dyonmosterd, 105 gram boter, 0.5 theelepel cayennepeper, 4 eetlepels sherry, 3 eetlepels platte peterselie, 125 milliliter room, 60 gram lente-ui, 75 gram panko, zout en peper, 14 stuks coquilleschaaltjes., bieslook
Speciaal
Krabrolletjes met mangosalsa
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram krabvlees, 0.5 stuks rode peper, 1 stuks sjalot, 3 stengels koriander, 1 eetlepel grove mosterd, 7 eetlepel mayonaise, 1 stuks ijsbergsla(krop), 1 stuks limoen, zout en peper, 1 stuks rode peper, 1 stuks rode ui, 1 stuks limoen, 1 eetlepel olijfolie extra vergine, 300 gram mangoblokjes(diepvries), 5 takje munt, olijfolie extra vergine, peper en zout
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl