Alle Menu's

Speciaal
Avocadotaartje met coquilles en tomatendressing
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 21 stuks coquille, 500 gram avocadoblokjes, 1 rol bladerdeeg, 350 gram trostomaten, 1 teen knoflook, 1 eetlepel rode wijnazijn, 3 eetlepels olijfolie extra vergine, zout en peper, 0.25 bos dille, 0.25 bos platte peterselie, 0.25 bos basilicum, 50 gram veldsla, 50 gram bladsla (gemengd), 2 stuks lente-ui, 0.25 bos koriander, 2 eetlepels olijfolie extra vergine, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1 theelepel honing
Speciaal
Balletje van wildzwijn met truffel en puree van aardperen
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram wildzwijngehakt, 75 gram mager gerookt spek, 1 stuks ei, 45 gram panko, 45 mililiter rode port, 1 theelepel truffelpasta, 1 stuks sjalot, 1.8 bos salie, 1 theelepel vierkruidenmengsel, 1 eetlepel cognac, debic boter, zout en peper, 350 gram aardperen, 1 stuks aardappel(vastkokend), room, nootmuskaat, zout en peper, 0.5 stuks sjalot, 100 mililiter rode wijn, 250 mililiter wildfond(of 5 gram concentraat), 100 mililiter vlierbessensap, honing, peper en zout, 0.5 stuks sjalot, 125 gram kastanjechampignons, peper en zout, 1 bakje borage cress
Speciaal
Balletjes van snoekbaars in spicy bouillon
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 7.5 dl kippenbouillon, 7.5 dl visbouillon, 3 cm gember, 1 stuks rode Spaanse peper, 2 stengels citroengras, 600 gr snoekbaars, 20 ml witte sojasaus (Hon Murasaki), 80 gr prei, 2 teen knoflook, 0.2 bos koriander, 30 ml sherry, zout, peper, bloem
Speciaal
Basilicumsorbet, geitenkaasmousse, asperges met gerookte zalm en broodkrokantje
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 250 gram volle yoghurt, 2 stuks citroen, 125 milliliter water, 125 gram glucose, 30 gram verse basilicum, 225 gram geitenkaas (Bettine), 40 milliliter gevogeltefond (1,2 gram geconcentreerd), 75 milliliter room, 1 blaadje gelatine (3 gram), 1 stuks ei, 0.5 eetlepel mosterd, 0.5 eetlepel chardonnay azijn, 200 milliliter zonnebloemolie, 25 gram verse basilicum, scheutje peper en zout, 1500 gram witte asperges, 300 gram gerookte zalm, 2 stuks ei, 0.13 bos bieslook, peper en zout, nootmuskaat, basilicummayonaise, 100 gram kappertjes, 0.5 st ongebakken stokbrood (bevroren), olijfolie, peper en zout, 1 bakje vene cress
Speciaal
Bavaroistaartje met rood fruit en bramensaus
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 1 pak bastognekoeken (260 gram), 90 gram boter, 8 blaadjes gelatine, 1 mespuntje vanillepoeder, 200 milliliter volle melk, 200 milliliter room, 400 gram roomkaas, 300 gram bramen diepvries, 30 gram suiker, 1 bakje verse bramen, 1 bakje zwarte of blauwe bessen, 1 bakje frambozen, poedersuiker
Speciaal
Bernaisesaus
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 750 gram Roomboter, 12 Stuks Eierdooiers, 6 eetlepels Dragonazijn, 0.5 theelepel Cayennepeper
Speciaal
Biefstuk met bosui en mosterdsaus
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 2 stuks sjalotten, 3 takjes tijm, 2 blaadjes laurier, 12 stuks kardemompeulen, 6 stuks champignons, 40 gram boter, 200 milliliter rode wijn, 600 milliter jus de veau, 3 theelepels blanke natuurazijn, 3 eetlepels fijne mosterd, 14 stuks runderkogelbiefstuk (100 gram p.p.), roomboter, 2 stuks winterwortel, 1 verpakking bleekselderij, 28 stuks bosui, 4 stuks chioggia biet, 1 eetlepel komijnpoeder, olijfolie, peper en zeezout
Speciaal
Bietenceviche met dragon
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 4 eetlepel olijfolie, 2 stuks avocado, 3 eetlepel koriandersteeltjes, 15 gram korianderblaadjes, 10 stuks radijs(gemengd), 3 stuks bosuitjes, 15 gram dragonblaadjes, zeezout(fijn), 1 stuks Scotch bonnet, 1 teen knoflook, 0.5 theelepel komijnzaad, 1 theelepel kristalsuiker(fijn), 2 eetlepel limoensap, 6 eetlepel extra vergine olijfolie, 0.5 stuks sinaasappel, zout, 1 bakje cress, 6 stuks rode biet
Speciaal
Bloemkoolmousse met gerookteforel, zoetzure groentjes en mosterdzaad
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 1 stuks bloemkool ( 500gram), 12 blaadjes gelatine, 600 milliliter slagroom, 120 gram gepasteuriseerd eiwit, 20 gram geel mosterdzaad, 400 milliliter sushiazijn, 2 stuks sjalotjes, 4 stuks bloemkoolroosjes, 1 bos radijs (divers), 7 stuks gerookte forelfilets (65 gram)
Speciaal
Bloemkoolsteak met Zeebaars met gepofte schubben en Risotto van bloemkool en Bloemkoolzalf.
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 14 stuks zeebaars( 125 gram) met vel!!, koolzaadolie, zout, 0.5 liter amandelmelk, 2.5 gram witte peper, 1 teen knoflook, 50 gram ui, 30 gram bloem, 2 stuks bloemkool, 500 gram bloemkool ( rest van de bloemkolen), 40 gram boter, zout en paper, 1 stuks bloemkool, 30 gram kappertjes in het zuur, naar smaak kappertjes in het zuur, naar smaak bloemkoolzalf, naar smaak zout en peper
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl