Ingrediënten:
1200 gram kalfsvlees, 4 snee wit brood, 8 blaadjes basilicum, 1 takje rozemarijn, 7 takjes rozemarijn, 10 stuks laurierblaadjes, 3 takjes salie, 4 takjes krulpeterselie, 4 takjes tijm, 100 gram grana padano, 60 gram heel ei (gepasteuriseerd), olijfolie extra vergine, peper en zout, prikker, 3 stuks sjalot, 2 teen knoflook, 600 milliliter rode kookwijn, 300 milliliter kalfsfond (10 gram concentraat), 1.5 eetlepel balsamicoazijn, 1 stuk laurierblad, 3 takjes tijm, 2 eetlepels rozijnen, peper en zout, 300 gram bloem, 150 gram boter, 1 stuks ei, 3 eetlepel koud water, 400 gram spinazie, 400 gram courgette, 1 bos bospeen, 150 milliliter melk, 3 stuks ei, 2 teen knoflook, boter, 100 gram geraspte grana padano, nootmuskaat, olijfolie extra vergine, peper en zout
|