Menu's

Speciaal
Carpaccio van gerookte lamsfilet, knoflooktapenade en gedroogde tomaten
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 eetlepel zeezoutkorrels, 1 theelepel rietsuiker, 4 stuks jeneverbes, 2 takjes rozemarijn, 4 takjes tijm, 2 stuks kruidnagels, 4 takjes salie, 600 gram lamsfilet, rookoven, rookmot, 2 bollen knoflook, 10 stuks groene olijven, 1 eetlepel cashewnoten, 2 takjes basilicum, 1 eetlepel olijfolie, 1 stuks ciabatta, 42 stuks cherry tomaten, maldonzout, olijfolie, 3 takjes rozemarijn, zwarte peper, 50 gram rucola, 100 gram Parrano snippers
Speciaal
Ceviche van koolrabi, rode bes en rabarber
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 3 stuks banaan sjalot, 150 ml natuurazijn, 150 gram suiker, 1 eetlepel inmaakkruiden, 1 steel rabarber, 75 ml rode wijnazijn, 75 gram suiker, 2 stelen rabarber, 125 gram suiker, 100 ml natuurazijn, kappa gelification, Johannesbrood (locust bean), 2 stuks koolrabi, 1 koffielepel sushi seasoning, 3 koffielepels sesamolie, 125 gram Silken tofu, 35 gram scherpe mosterd (Coleman's), 2 gram Xanthaan gom, 35 gram witte wijnazijn, 25 ml zonnebloemolie, 1 bakje rode aalbes, 50 ml pekelsap van de sjalot, 1 eetlepel olijfolie extra vergine, 1 bakje rode bes, 50 gram radijs
Speciaal
Chawanmushi
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 2 stuks gerookte makreel (met vel en kop), 5 stuks eieren, 750 milliliter dashi van makreel, 1 stuks brander, 1 stuk komkommer (7cm), grove mosterd, rijstazijn (sushi seasoning), 0.5 bosje radijsjes, 100 milliliter natuurazijn, 100 gram suiker, 100 milliliter water, 1 stukje rettich (10 cm), zout, 20 sprietjes bieslook, 1 bakje beukenzwam bruin, dashi
Speciaal
Chocoladesorbet met rode bessen coulis
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram couverture puur, 60 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 110 gram suiker, 180 gram eiwit (gepasteuriseerd), 600 milliliter water, 75 gram suiker, 50 gram cacao, 225 gram couverture puur, 3 blaadjes gelatine, 60 gram suiker, 60 gram glucose, 2 eetlepels cacao, 1 eetlepel water, 200 milliliter rode bessencoulis, 0.25 bos munt, poedersuiker
Speciaal
Citroen taart met Italiaanse merengue
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram bloem, 25 gram suiker, 0.5 theelepel zout, 250 gram koude boter, 50 milliliter wodka, 50 milliliter ijskoud water, 3 stuks citroen, 200 gram suiker, 50 gram maizena, 60 gram boter, 6 stuks eidooiers, 0.25 theelepel zout, 250 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 6 eiwitten, leeg, 1 eetlepel citroensap
Speciaal
Citrus dessert
  • Categorie Nagerechten
  • Keuken type Italian
  • Ingrediënten: 250 ml water, 100 gram suiker, 30 gram druivensuiker, 150 ml citroensap, van 4 citroenen, 75 ml limoensap, van 3 limoenen, 4 blaadjes gelatine, 440 ml slagroom, 200 ml melk, 60 gram suiker, 1 stuks vanillestokje, 1 stuks pomelo, poedersuiker, 2 blaadjes gelatine, 130 gram Griekse yoghurt, 4 el suiker, 7 stuks perssinaasappels, 200 ml slagroom, 50 gram ongezouten boter, 80 gram suiker, 1 stuks citroen, 24 gram water, 60 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 5 gram maïzena, 4 haverkoekjes
Speciaal
Coquilles met avocado doperwtenpuree
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 300 gram doperwten (diepvries), 2 stuks rijpe avocado, 7 plakjes pancetta, 2 teentjes knoflook, 1 stuks groente bouillonblokje, boter, 14 stuks coquille, 1 bakje affilla cress
Speciaal
Coquilles met avocado doperwtenpuree
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 350 gram doperwten, 230 gram avocado (diepvries), 7 plakjes pancetta, 2 tenen knoflook, 1 blokje groentebouillon (Knorr), klontje boter, 14 stuks coquille, tuinkers
Speciaal
Coupe ”Hubert du Paperasserie” - IJs bokaal ”Hubert du Paperasserie”
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 750 milliliter volle melk, 105 gram poedersuiker, 60 gram bittere chocoladepoeder, 105 gram automatensuiker, 100 gram eidooier (gepasteuriseerd), 125 milliliter volle melk, 125 mililiter room, 50 gram suiker, 1 stuk vanillestokjes, 60 gram eierdooier(gepasteuriseerd), 550 milliliter mineraalwater, 150 gram suiker, 750 gram rijpe bananen, 1 stuk citroen, 20 milliliter mineraalwater, 1 el witte rum, 14 stuks chocolade (palm)blaadjes, 2 stuks rijpe banaan
Speciaal
Créme Brulee van steranijs en shake van rum en dragon
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 milliliter melk, 700 milliliter room, 260 gram eidooier gepasteuriseerd, 160 gram suiker, 5 stuks steranijs, 1 stuks sinaasappel (alleen de schil), 200 milliliter melk, 300 mililiter room, 180 gram eidooier gepasteuriseerd, 150 gram suiker, 60 milliliter bruine rum, 150 gram suiker, 150 milliliter water, 0.5 bos dragon, 3 plakken bladerdeeg, 100 gram suiker, 3 stuks eidooier (vers), 50 milliliter dragonsiroop (zie boven), rietsuiker
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl