Menu's

Speciaal
Boerenpaté met vijgen- en uienconfiture en ganzenlever
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 3 stuks middelgrote uien, 3 eetlepel olijfolie, 115 gram poedersuiker, 250 milliter zoete witte wijn ( bijv. Bordeaux moelleux), 30 milliliter witte balsamicoazijn, 15 gram mosterdzaad (geel), 40 gram blanke rozijnen, 1 stuks kleine terrinevorm met deksel, 1 stuk kleine ui, 190 gram kippenlever, 95 gram crème fraiche, 375 gram varkenslapjes, 190 gram kalfslapjes, 1.5 teen knoflook, 90 gram heel ei, 2 eetlepel cognac, 3 gram koekkruiden (3/4 theelepel), 40 gram gekookte ham, 150 gram ontbijtspek in plakje, 1 eetlepel boter, peper en zout, aluminium folie, terrinevorm van 7,5 dl inhoud., 250 gram verse vijgen, 75 gram ganzenlever, 250 gram geleisuiker
Speciaal
Bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 1000 gram visafval (graten en koppen), 2 stengels bleekselderij, 1 stuks prei, 2 stuks winterwortel, 1 stuks ui, 2 stuks laurierblad, 2 takjes tijm, 1 stuks rode peper, 5 stuks peperkorrels, 200 milliliter witte wijn, 10 stuks bosui, 350 gram rucola (gebruik 25 gram voor de garnering), 2 teentjes knoflook, 3 stuks kruimige aardappel, 0.05 gram saffraandraadjes (= ongeveer 10 stuks), 200 milliliter room, 200 gram rivierkreeftjes, 350 gram zelfrijzend bakmeel, 1 theelepel bakpoeder, 350 gram natuuryoghurt
Speciaal
Boterkaars in een pompoentje
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 14 kleine (Patisson) pompoen, 700 gram boter op kamertemperatuur, 9 teentjes knoflook, 7 blaadjes salie, 7 eetlepels ahornsiroop, 2 theelepels chilivlokken, Zwarte peper en zeezout, 1 stuk keukentouw, 14 stuks saté stokjes, 800 gram tarwebloem, 600 gram volle yoghurt, 14 gram zout, 24 gram bakpoeder, Zonnebloemolie voor invetten
Speciaal
Braambes, witte chocolade, meringue, sponge
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 milliliter braambessencoulis (Boiron), 5 blaadjes gelatine, 225 gram room, 60 gram eiwit (gepasteuriseerd), 62 gram suiker, 1 stuks limoen, 400 milliliter room, 200 gram witte chocolade, 60 gram heel ei (gepasteuriseerd), 25 gram eigeel (gepasteuriseerd), 0.5 eetlepel vanillesuiker, 75 gram witte chocolade callets, 30 gram eiwit (gepasteuriseerd), 60 gram suiker, 30 gram braambessencoulis (Boiron), 7.5 gram eiwitpoeder, 150 milliliter braambessencoulis, 1 blaadje gelatine, 82 gram heel ei (gepasteuriseerd), 30 gram eigeel (gepasteuriseerd), 52 gram bloemsuiker, 15 gram amandelpoeder, 30 gram bloem, 25 gram braambessencoulis (Boiron), 14 stuks koffiebeker, 300 gram witte chocolade, rode kleurstof
Speciaal
Bramble
  • Categorie Cocktails
  • Ingrediënten: 30 ml gin, 10 ml Creme de cassis, 15 ml citroensap(vers), naar smaak monin suikerstroop, 1 stuks braam, 2 stuks citroen
Speciaal
Bramen met pistache ijs, marshmallow en brickdeeg koekjes
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 160 gram bramencoulis, 2 stuks ei, 100 gram suiker, 1.5 blaadje gelatine, 90 gram boter, 750 milliliter volle melk, 110 gram suiker, 150 gram eidooiers (gepasteuriseerd), 15 gram pistachepasta, 90 gram eiwit, 175 gram suiker, 100 gram water, 75 gram glucose, 50 gram bramen, 22 gram gelatine, 4 vellen brickdeeg, 100 gram hazelnoten (ongebrand), 100 gram suiker, 50 gram eiwit (gepasteuriseerd), 28 stuks bramen
Speciaal
Broccolisoep met appelkrullen.
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 1.2 kilo broccoli, 40 milliliters olijfolie, 2 teen knoflook, 1000 milliliter kippenbouillon (2 blokje), 210 milliliter slagroom, 15 gram lavas (vers), zout en peper, 20 gram munt, 400 gram Granny Smith appels, 125 gram tarwemeel, 40 gram patentbloem, 2 stuks eieren, 0.5 stuks zakje droge gist, 150 milliliter lauw water, 15 gram zout, eigeel(gepasteuriseerd)), sesamzaadjes
Speciaal
Buikspekbroodje
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 250 gram buikspek, 5 stuks cherry tomaatjes, 1 takje rozemarijn, 1.5 takje tijm, 25 gram ketchup, 0.5 stuks ui, 1 teen knoflook, 1 plak bladerdeeg
Speciaal
Burrata in Foglia / MosterdCaviar / Avocado
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 400 gram vastkokende aardappel, 125 gram ongezouten boter, 7 gram incasalt, 1 bakje roomkaas, 6 stengels bieslook, 4 takjes peterselie, 2 stuk banaan sjalotten, peperkorrels (zwart), 1 liter witte wijn, 60 gram koude boter, 1 afgestreken theelepel lecite, 1 stuks avocado (eetrijp), gerookte arbequina olie, citroensap, mosterd kaviaar, 2 stuks Burrata in Foglia
Speciaal
Cannelloni van eendenlever en spekkoek en mangochutney
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: spekkoek(groen wit in koeling laten liggen), 100 gram rilette de canard, 400 gram eendelever, 20 milliliter rode port, peper en zout, 1 stuk mango, eetrijp, gember (2cm), 0.5 stuk rode peper, 40 gram suiker, 1 dl witte wijn, 1.5 blad gelatine ( klein formaat)
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl