Frambozenbavarois en vlierbloesemsorbet met rood fruit
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 500 gram frambozencoulis, 500 milliliter slagroom, 4 blaadjes gelatine, 60 gram witte basterdsuiker, 1 stuks citroen, 150 milliliter geconcentreerde vlierbloesemsiroop (reformwinkel), 300 milliliter water, 1 stuks citroen, 1 eetlepel zoete muskaatwijn, 30 gram eiwit (gepasteuriseerd), 500 gram aardbeien, 250 gram frambozen, 250 gram rode bessen, 4 takjes munt
Gegrilde zeeduivel met gestoofde venkel en venkelsaus
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 14 plakken bacon, 14 stuks zeeduivelfilet à 60 gram per stuk, olie, 14 takjes rozemarijn, 3 stuks venkelknollen, roomboter, 1 scheutje Pernod, 1 stuks rode paprika, peper en zout, 1 stuks sjalot, 0.5 stuks venkelknol, 2 eetlepels Pernod, 150 milliliter witte wijn, 600 milliliter visfond van 18 gram concentraat, 300 milliliter slagroom, 3 takjes tijm, 75 gram roomboter
Heilbotfilet met kreeftensaus en ravioli gevuld met geitenkaas en basilicum
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 12 stuks heilbotfilet (van ongeveer 75 gram), boter, olijfolie, fleur de sel, 250 gram garnalendop, 1 stuks ui, 2 eetlepels tomatenpuree, 2 tenen knoflook, 500 milliliter schaaldierenfond (15 gram concentraat op 500 ml), 1 eetlepel kreeftenpasta, 200 milliliter room, 100 milliliter zonnebloemolie, 40 gram basilicum , 150 gram zachte geitenkaas, peper en zout, 12 stuks wontonvelletjes, olie, 800 gram spinazie, 2 teentjes knoflook, boter, peper en zout
Hertenrugmedaillons met cantharellensaus, aardappelmousseline met truffel, spruitjes en witlof.
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 14 st hertenrugmedaillons à 100 gram, debic boter, zout en peper, 1000 gram aardappelen, kruimig, 40 gram boter, 1 theelepel truffeltapenade, 150 milliliter volle melk, 100 millilter room, olijfolie extra vergine, peperpeper , 60 gram cantharellen, gedroogd, panklaar , 1 stuks banaansjalot, 30 milliliter cognac, 600 milliliter wildfond (18 g conc. op 600 ml water), 300 milliliter room, 0.25 bos bladpeterselie, boter, peper, allesbinder (indien nodig), 7 stuks kleine witlof, 20 milliliter arachideolie, 30 gram boter, zout en peper, 2 eetlepels fijne suiker, 1 eetlepel balsamico-azijn, 700 gram spruiten, panklaar, 1 stuks banaansjalot, 150 gram spekblokjes, gerookt, olijfolie
Risotto met eend, groene groenten, een saus van crème de cassis en een krokantje van Parmezaanse kaas
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 6 stuks eendenborstfilets, peper en zout, 250 gram sugarsnaps, 200 gram diepvries doperwtjes, 1 stuks courgette, 200 gram puntasperges, 150 gram geraspte Parmezaanse kaas, 400 gram risottorijst (arborio), 1 stuks sjalot, 1 teen knoflook, olijfolie, 1 liter kippenbouillon (van 2 tabletten), 100 milliliter witte wijn, 60 gram geraspte Parmezaanse kaas, 1 eetlepel room, 1 stuks citroen, 300 milliliter runderfond (9 g concentraat op 300 milliliter water, 450 milliliter witte kookwijn, 75 milliliter crème de cassis, boter of allesbinder, zwarte peper
Soepje van waterkers
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 200 gram prei (alleen het witte gedeelte), 200 gram ui, 200 gram bleekselderij, olijfolie, 1.5 liter kippenbouillon (van 3 tabletten), 100 gram kruimige aardappelen, 4 bosjes waterkers, 200 milliliter room, peper en zout, 4 stuks tasty tom tomaten, 4 sneetjes casinobrood (wit), 1 teen knoflook
Tartaar van rivierkreeftjes met tzatziki, paling en Granny Smith appel
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 16 Gram Bloem , 6 Witte boterhammen , 50 Gram Poedersuiker , 600 Gram Rivierkreeftjes , 25 Gram Sinaasappelsap , 2 Komkommers , 1 Sjalotje , 100 Gram Griekse yoghurt , 1 Bosje Bieslook , 3 Teentjes Knoflook , 2 Granny smith appels, Roomboter, Olijfolie, 0.5 Theelepel Kerriepoeder , 150 Gram Paling