Menu's

Speciaal
Witlof met ham en kaas.
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 28 Stuks Witlof, 28 Plakken Kaas, 28 Plakken Achterham
Speciaal
Witlofsoep met gekaramelliseerde appel, zuurdesemtoast met foie gras
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 500 gram witlof, 1 stuks ui, 1.5 liter kippenfond (45 gram geconcentreerd), boter, witte peper en zout, 3 stronken rode witlof, 100 gram spekreepjes (gerookt), 1 stuks Granny Smith, 2 eetlepels fijne suiker, 0.25 bos bieslook, boter, olijfolie, witte peper en zout, 0.25 stuk zuurdesembrood (ongesneden), bevroren, appelstroop (kartonnen verpakking), 75 gram ficelle eendenlever (foie gras), olijfolie, 0.13 bos platte peterselie
Speciaal
Yakizakana (gegrilde vis)
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 400 gram zalmrugfilet met vel, zonnebloemolie, 2 stuks avocado's (eetrijp), Albert Heijn, 1 stuks limoen, gember (5 cm), 80 gram Kikkoman sojasaus, 60 gram mirin, 60 gram sake (Gekkeikan), 80 gram donkere basterdsuiker, 400 gram jasmijnrijst, sambal oelek, 1 tube wasabi pasta, sesamzaad (wit), geroosterd, 1 stuks lente ui, sesamolie
Speciaal
Zacht gegaarde Makreel met Piccalilly, Knolselderij en Yoghurt
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 100 gram wortels, 100 gram bloemkool, 125 mililiter witte wijn azijn, 3 centimeter gemberwortel, 1 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel kurkuma, 40 gram suiker, 1 eetlepel bloem, 100 gram komkommer, 1 stuks sjalot, 1 stuks limoen, 200 gram suiker, 200 milliliter water, 5 gram agar agar, 200 gram azijn, 220 gram suiker, 1 stuks komkommer, 2 stuks chioggiabiet, 200 gram knolselderij, 50 gram aardappels, 500 milliliter groentebouillon (1 blokje), 1 stuks Granny Smith Appel, 1 bosje waterkers, 50 gram crème fraiche, 50 gram yoghurt
Speciaal
Zalm en Spinazie rouleau
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 225 gram zalm , olie, bakpapier, 300 gram verse spinazie, 4 stuks ei, 50 gram parmezaanse kaas, 200 gram zachte magere kaas, 4 eetlepels crème fraîche, 2 stuks tomaten, 2 eetlepel verse bieslook, 2 eetlepel dille, zout en peper
Speciaal
Zeeduivel met ibericoham en saus van garnalenkoppen
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 375 gram dop, 1 stuks venkel, 0.5 stuks winterwortel, 1 teen knoflook, 125 gram gezeefde tomaten, 1 stuks sjalot, 75 gram roomboter, 1 stuks laurierblad, 100 milliliter vieux, 100 milliliter pernod, 100 milliliter kookroom, 1 eetlepel crème fraîche, 0.5 stuks citroen, peper en zout, 750 gram aardappelen (iets kruimig), 175 gram rucola, 2 eetlepels mosterd (Dijon), 100 milliliter olijfolie extra vergine, 50 milliliter volle melk, 0.5 stuks citroen, peper en zout , 840 gram zeeduivel, arachideolie, 14 plakken ibericoham, 1 stuks citroen, 25 gram rucola
Speciaal
Zeewolf met groentesalsa en chorizo
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 14 stuks zeewolffilet (100 gram), 200 gram chorizo, 200 mlililiter olijfolie, 4 eetlepels olijfolie, 1 stuks ui, 1 stuks wortel, 2 tenen knoflook, 125 gram chorizo, 1 stuks groene courgette, 1 stuks gele courgette, 2 takjes rozemarijn, 30 milliliter witte wijn, 60 milliliter visbouillon (2 gram concentraat), 2 stuks tomaat, ....., 14 plakjes chorizo, peper en zout
Speciaal
Zeewolf verpakt in gerookte zalm, Noilly Pratsaus
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 1 stuks prei, 1 stuks winterwortel, 2 stuks sinaasappel, 14 stuks zeewolf filets (40 gram per stukje), 14 plakken gerookte zalm, 100 milliliter Noilly Prat, 4 takjes kervel, 1 stuks sjalot, 100 milliliter witte wijn, 400 milliliter visfond (10 gram concentraat op 400 milliliter water), zout en peper, 200 milliliter room, 300 gram Italiaanse (harde) pastabloem (00), 3 stuks ei, zout, 1 blikje muskaatdruiven
Speciaal
Zomers dessert van mango en truffels
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 185 gram boerenyoghurt, 300 gram witte chocolade, gemberkoek, 100 gram honing, 300 gram debic kookroom origineel, zout, 2 plakken harde wenerdeeg, 275 gram mangostukjes, 50 gram limoensap, 105 gram suiker, 75 milliliter slagroom, 6 stuks eieren, 2 blaadjes gelatine, 100 gram witte chocolade, 30 gram cacaoboter (= poedervorm)
Speciaal
Zuurkoolsoep met gerookt spekschuim en een mosterd-makaron.
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 1 stuks ui, 1.2 liter wildbouillon (36 gram geconcentreerd), 600 gram zuurkool, 300 milliliter slagroom, boter, 50 gram gerookt spek (blokjes), 200 milliliter slagroom, 1 blaadje gelatine, 65 gram amandelpoeder, 120 gram poedersuiker, 70 gram eiwit (gepasteuriseerd), 50 gram fijne kristalsuiker, 100 gram mascarpone, 25 milliliter slagroom, 2 theelepels mosterdpoeder, peper en zout, 1 bakje Tahoon cress
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl